Indulásra készülve
2015. október 15. írta: zebralany

Indulásra készülve

16. Már csak ennyit kell aludni és költözünk. Ennek egy jó oldala van, az ember alaposan átnéz mindent és selejtez. Mindenkinek kötelezővé tenném a pár évenkénti költözést!

Ok, nem fogok kamuzni az első bejegyzésnél. A gyakorlatban ez jelenleg úgy működik, hogy jó esetben kb este 10-kor jutok oda hogy pakolni tudjak és akkor meg már csak legyintek, hogy majd holnap...! Lassan minden estére van egy búcsúbuli és érzem az lesz a vége, hogy majd mindent bedobálunk a konténerbe. Pl azt a dobozt a padlásról amit a költöztetők 2009-ben csomagoltak be jó alaposan mikor Dél-Afrikából költöztem.

Aki próbált már egy nőt meggyőzni, hogy kevesebb pár cipő is elég lesz, illetve egy gyereket arról hogy nem feltétlenül kell 68 plüssállatot és 200 kisautót magunkkal vinni, az tudja miről beszélek. A többiek meg el tudják képzelni... Hogy fog minden befélrni?! Nagy az a konténer és végülis az ágyat úgyis le akartuk már cserélni, kár azt bepakolni...

A bejegyzés trackback címe:

https://zebralany.blog.hu/api/trackback/id/tr167972189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása